Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Entre vinyes i història: Oller del Mas i Manresa


Vista combinada al Celler de la DO Pla de Bages Oller del Mas, ubicat en un entorn privilegiat, i Manresa, fent un tour per conèixer la ciutat que va inspirar Sant Ignasi de Loiola. 

La masia medieval fortificada de l’Oller del Mas, originària del segle X, acull un projecte vitivinícola propi, íntimament relacionat amb les varietats de raïm pròpies de la nostra comarca. La masia es troba envoltada per una finca de més de 400 hectàrees de cultius, amb la imponent muntanya de Montserrat com a teló de fons. 35 hectàrees de vinya ecològica certificada son el punt de partida per obtenir uns vins d’alta qualitat.

Inclou tast de vins i d'olis.

Amb la visita a Manresa descobrireu la ciutat que al segle XVI va inspirar a un pelegrí fins al punt de convertir-lo en sant, cent anys després. Us endinsareu a la Basílica de la Seu, passejareu per un carrer medieval, el Carrer del Balç, i acabareu al centre de la ciutat, a l'Espai Manresa 1522.

Visita prèvia reserva per a grups de màxim 10 persones. Es pot fer qualsevol dia de la setmana. 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat