Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Ofertes de feina


SELECCIÓ DE GUIES TURÍSTICS/QUES EVENTUALS

La Fundació Turisme i Fires de Manresa (FTFM) precisa seleccionar guies turístics/ques eventuals per a cobrir les necessitats de serveis de guiatges puntuals a la ciutat i/o als diferents equipaments turístics.

Descripció del lloc:

Realització de guiatges turístics pels diferents itineraris urbans de Manresa (medieval, barroc, modernista/industrial) i/o als principals recursos turístics de la ciutat: Cova de Sant Ignasi, Basílica de la Seu, Carrer del Balç i Espai Manresa 1522.

Aquests guiatges poden dur-se a terme entre setmana o en cap de setmana, en horari de matí o de tarda, en funció de les demandes dels grups.

Requisits:

Formació en història, història de l’art, turisme o similars.

Coneixements sobre la història de Manresa.

Habilitats comunicatives.

Experiència en llocs de treball similars.

Capacitat d’adaptació.

Es valorarà disposar del Carnet de Guia Oficial de Catalunya

Es valoraran idiomes estrangers.

Procés de selecció:

Els/les candidats/es hauran d’omplir la sol·licitud adjunta i enviar-la, juntament amb el currículum vitae, com a màxim el dia 4 de gener  per correu electrònic a  ivanpadilla@manresaturisme.cat   

El 9 de gener es publicarà amb els/les candidats/es admesos a www.manresaturisme.cat/ofertesdefeina i se’ls comunicarà una data o dates per a la realització de les proves, que consistiran en:

1) Simulació d’un guiatge in situ, de 15 minuts, en un dels espais següents:

Basílica de la Seu

Carrer del Balç

La Buresa

Plaça Major

Cova de Sant Ignasi

2) Prova oral d’idiomes, en cas d’haver-ho fet constar a la sol·licitud, on s’avaluarà el nivell i la fluïdesa oral en l’idioma/es.

3) Entrevista personal.

Les proves seran de caràcter eliminatori. 

Candidats admesos

Els/les candidats/es admesos/es rebran via correu electrònic la convocatòria per a desenvolupar la simulació del guiatge i l'entrevista personal el dimecres 9 de gener. Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a ivanpadilla@manresaturisme.cat o bé al telèfon 93 878 40 90.