Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Caminades nocturnes des de Montserrat a Manresa


Us imagineu recòrrer 26km sota la llum de la lluna?

L'etapa 27 del Camí Ignasià, la darrera de tot el recorregut, transcorre entre Montserrat i Manresa. Un tram de 26 km des d'un dels Parcs Naturals més coneguts i visitats de Catalunya, el de Montserrat, fins a la ciutat de Manresa, passant per punts paisatgístics de gran bellesa, com el Mirador del Pla de Mas Roig, a Castellbell, on coincidireu amb la posta de sol; o l'entorn de boscos i vinya a l'entorn de l'Oller del Mas, un dels cellers de la DO Pla de Bages i on gaudireu d'un tast de vins il·luminats per les llums dels vostres frontals. Al final del camí, des de Santa Caterina, les visites de la ciutat de Manresa són fascinants i posen punt i final a un recorregut inspirador!

Guies de muntanya especialitzats posen veu al paisatge i us guiaran al llarg de tot el recorregut, que inclou petits avituallaments i un tast de vins de l'Oller del Mas. 

Aquesta activitat pot reservar-se per a individuals i grups de màxim 10 persones, prèvia reserva. 

** Es programa per individuals dos cops a l'any, una durant les Festes de Sant Ignasi, al Juliol, i una durant la Festa Major, a finals d'agost. 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat