Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Viatja a l'Edat Mitjana


Voleu fer un viatge en el temps? Descobriu la Manresa medieval!!

La ciutat de Manresa us ofereix una proposta perquè gaudiu d'una jornada endinsant-vos en l'època medieval.

Podeu començar la visita al Museu Comarcal de Manresa, on gaudireu d'un important fons de l'edat mitjana, com una de les col·leccions de ceràmica decorada més complertes de Catalunya. A més, el museu compta amb un fons patrimonial barroc i de pintura contemporània que permetran passejar per la història de la comarca!

Tot seguit, us podeu dirigir al Carrer del Balç, un centre d'interpretació ubicat a un carrer del segle XIV pràcticament soterrani, on de la mà de Pere III El Cerimoniós us endinsareu de ple en la vida a la Manresa medieval.

Finalment, us proposem que visiteu el principal monument de Manresa, la basílica de la Seu, una joia del gòtic català, obra de Berenguer de Montagut, on gaudireu tant d'unes fantàstiques visites de la ciutat des del parc i del seu majestuós exterior, com del seu interior ampli i casi màgic, que aplega importants obres d'art al seu interior. 

Ens acompanyeu en aquest viatge?

  • Horari:
    Caps de setmana.