Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Montserrat - Manresa: rutes per l'etapa 27 del Camí Ignasià


L'etapa 27 del Camí Ignasià, la darrera de tot el recorregut, transcorre entre Montserrat i Manresa. Un tram de 26 km des d'un dels Parcs Naturals més coneguts i visitats de Catalunya, el de Montserrat, fins a la ciutat de Manresa, passant per punts paisatgístics de gran bellesa, com el Mirador del Pla de Mas Roig, a Castellbell, o l'entorn de boscos i vinya a l'entorn de l'Oller del Mas, un dels cellers de la DO Pla de Bages. Al final del camí, des de Santa Caterina, les visites de la ciutat de Manresa són fascinants i posen punt i final a un recorregut inspirador!

Podeu fer la ruta de manera guiada, amb guies de muntanya especialitzats que posen veu al paisatge i us guiaran al llarg de tot el recorregut. Inclou petits avituallaments i un tast de vins de l'Oller del Mas. 

Aquesta activitat pot reservar-se per a individuals i grups de màxim 10 persones, prèvia reserva. 

Activitat en col·laboració amb Dinamic Guies de Muntanya, Montserrat, Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ajuntament de Castellgalí. 

També podeu seguir la ruta de forma lliure i al vostre ritme amb el mapa autoguiat de l'últim tram del Camí Ignasià que trobareu en aquesta pàgina. 

Dificultat: Mitjana
Distància total: 25 Km
Desnivell positiu: 585 m
Desnivell negatiu: 1075 m

  • Telèfon: 938784090
  • Aforament: Màxim grup de 10 persones.
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Horari:
    Prèvia reserva. L'activitat té una durada d'entre 7 i 8 hores.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat