Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa universal: la ciutat de Sant Ignasi


Sant Ignasi de Loiola és la personalitat que ha donat més projecció internacional a la ciutat de Manresa. Va ser aquí, passejant pels carrers de la nostra ciutat, pregant a les esglésies, ermites i convents de la zona i retirant-se a les característiques balmes del nostre paisatge, on va trobar la seva vocació religiosa i on es va inspirar per escriure el Llibre dels els Exercicis Espirituals. L’any 1522, Manresa va transformar a Ignasi. Amb el pas dels anys, el record del Sant i la seva obra també van acabar transformant la nostra ciutat, llegant-nos alguns dels elements patrimonials i arquitectònics més representatius de la Manresa actual. 

La ruta ignasiana vol fer sentir i emocionar al visitant, fent un recorregut per un seguit d'indrets marcats per anècdotes, llegendes i simbolismes que van transformar al militar Ignasi de Loiola en el Sant Ignasi que avui tots coneixem.

Fareu un recorregut per la Manresa d'Ignasi, per aquella ciutat que el pelegrí va conèixer durant la seva estada l'any 1522 incloent La Seu, el Carrer del Balç, el Pou de la Gallina, la Capella de Sant Ignasi Malalt i el reinaugurat Espai Manresa 1522, un dels principals punts de la ruta ubicat en ple centre de la ciutat.

Es pot combinar amb una visita al Santuari de la Cova. 

  • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: 938784090
  • Aforament: Màxim grup de 10 persones.
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    Prèvia reserva amb 24h d'antel·lació, a les 11h del matí.
  • Preu:
    8€ general
    7,20€ reduïda
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat