Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Camí ignasià conscient


Ignasi de Loiola va visitar Manresa l'any 1522 i la seva visita el va transformar profundament. El paisatge, la llum, la gent que el va acollir, els espais que va visitar.... van acompanyar-lo en aquest procés inspirador i transformador, fet gràcies al qual Manresa avui és coneguda internacionalment. 

Amb aquesta experiència proposem fer un recorregut a través del Camí Ignasià, convidant-vos a gaudir del paisatge i d'una manera diferent: connectant amb vosaltres, fent-lo amb consciència i amb els 5 sentits. 

L'activitat comença a la llera del Cardener, sota el Pont Vell i sota la mirada de la Seu i la Cova de Sant Ignasi, on amb un petit taller de mindfulness connectareu amb el vostre cos i els vostres sentits, abans de començar una caminada en silenci fins a l'Oller del Mas, on entre el bosc, gaudireu d'una experiència de winefulness, tastant el vi de manera conscient entre les vinyes. 

Al acabar l'experiència, podreu visitar l'Oller del Mas o relaxar-vos al wine bar. (No inclós al preu)

Una proposta per gaudir del paisatge de manera lenta, tranquil·la, connectant amb la pròpia essència. 

La proposta es pot dur a terme qualsevol dia de la setmana prèvia reserva.

Activitat en col·laboració amb Esther Bach i Celler Oller del Mas. 

  • Telèfon: 938784090
  • Aforament: Màxim grup de 10 persones.
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Horari:
    Prèvia reserva. Durada de l'activitat 4-5 hores.
  • Preu:
    15€ per persona.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat