Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de Santa Llúcia


La Fira de Santa Llúcia és una fira de caire nadalenc, on es pot trobar tots els productes relacionats amb aquestes festes, des del boix, flors de Nadal, figues del pressebre, ornaments, productes d'artesania com també regals per a aquestes festes que s'aproximen i també producte gastronòmics com turrons, fruits secs o tota mena de dolços.

PROGRAMA SANTA LLÚCIA 2017

Dimecres 13 de Desembre

Fira Santa Llúcia a la Baixada de la Seu
Durant  tot el dia: Tradicional ofrena de ciris de Santa Llúcia a la Seu.
-A les 11:00: Missa de Santa Llúcia a la Basílica de la Seu.
Cantada de Nadales a la Baixada de la Seu.

Dissabte 16 de Desembre

Durant  tot el dia: Tradicional ofrena de ciris de Santa Llúcia a la Seu i Noria Nadalenca a la Plaça Major.              
-De les 10 a les 12 hores: Cagada del Tió gegant solidari a la Plaça Major. Pagar un euro en benefici de la Marató de Tv3 i el Banc Aliments. Recollir tiquet a l’estand de l’organització. 
- A les 11 hores: Manresa, cor de Catalunya, visita solidària.
Visita guiada pels llocs més emblemàtics de Manresa, des de la Basílica de la Seu fins el centre modernista de la ciutat. Possibilitat d’acabar la visita amb un tast de vins de la DO Pla de Bages.
Tota la recaptació es donarà a la Marató de TV3.
Lloc de trobada: 11h a l’Oficina de Turisme. Plaça Major 10.
Preus: 8€ / 7,20€ reduïda (sense tast). 14€ / 13,20€ amb tast.
-De les 11 a les 12.30 hores: Taller esmorzar Mallorquí al estand  de “ Producto Balear “. 
-De les 11 a les 13 hores: Taller de Pintar cares Nadalenques al estand de tallers, a càrrec de la Xarranca Manresa. Podràs fer un donatiu voluntari per la Marató de TV3.
-De les 16 a les 18 hores: Taller de Pintar cares Nadalenques al estand de tallers, a càrrec de la Xarranca Manresa. Podràs fer un donatiu voluntari per la Marató de TV3.
- A les 17 hores al escenari de la Plaça Major, exhibició escola Julieta Soler de Hip- Hop.
- A les 18 hores al escenari de la Plaça Major, cantades de nadales de l’escola “Voice up Music” Manresa.

-De les 17:00 a les 19 hores: Cagada del Tió gegant solidari a la Plaça Major. Pagar un euro en benefici de la Marató de Tv3 i el Banc Aliments. Recollir tiquet a l’estand de l’organització. 
- A les 19 hores a l’ escenari de la Plaça Major, exhibició de l’escola Swing Manresa. 

Diumenge, 17 de desembre

- Durant tot el dia: Tradicional ofrena de ciris de Santa Llúcia a la Seu i Noria Nadalenca a la Plaça Major. 
-De les 10 a les 12 hores: Cagada del Tió gegant solidari a la Plaça Major. Pagar un euro en benefici de la Marató de Tv3 i el Banc Aliments. Recollir tiquet a l’estand de l’organització. 
- De les 11.30 a les 13:30: Taller de Nadal a l’estand de tallers, a càrrec de la Xarranca Manresa. Podràs fer un donatiu voluntari per la Marató de TV3.
-A les 12:30 al escenari Balls del Grup de Dansa Cor de Catalunya a la plaça Major. 
-De les 17:00 a les 19 hores: Cagada del Tió gegant solidari a la Plaça Major. Pagar un euro en benefici de la Marató de Tv3 i el Banc Aliments. Recollir tiquet a l’estand de l’organització.
- A les 18:30 espectacle de Nadal al escenari a càrrec de Manel Justícia. 
-A les 20:00: Xocolatada als porxos de l’Ajuntament a càrrec de Comissió Fira Santa Llúcia. 
Durant tot el cap de setmana De les 10 a les 14 hores i de a 20 hores) hi haurà un carrilet turístic que farà el recorregut de Plaça Major ( Sobrerroca), Plaça del Carme, Muralla del Carme, Passeig Pere III, Crist Rei, Carrer Àngel Guimerà, Muralla del Carme, Carrer Sobrerroca . Cal  recollir el tiquet ( 50 cèntims ) al carrilet. Parades del trenet: SOBRERROCA- KURSAAL- PARADA GUIMERÀ- PLAÇA DEL CARME – SOBRERROCA.


També trobareu els capgrossos del “ Lluquet i el Rovello” i podreu fer fotos a la zona de tallers. L’Associació de comerciants de Sobrerroca, Plaça Major i Carrer Sant Miquel trauran les seves parades de Nadal els dos dies.

I moltes altres sorpreses! Com actuacions itinerants entre la Plaça Major i la Pista de Gel, teatre...