Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Celler Les Acàcies


El celler de les Acàcies està situat dins el terme municipal d'Avinyó, a la zona nord de l'altiplà del Bages. Les 11 hectàrees de vinyes, es troben al voltant del celler, delimitat per pinedes, roures, alzines i arbustives com les brolles de romaní i bruc, que predominen als relleus que envolten la riera del Relat, que travessa la finca. 

La filosofia del celler com elaboradors de vi, és aconseguir la màxima harmonia i expressivitat en tota la nostra gamma de vins, reflectint les majors qualitats del fruit i del seu entorn natural. Un dels principals objectius és aconseguir la millor matèria primera possible, mantenint un bon equilibri entre els recursos naturls i la productivitat de la vinya amb la mínima intervenció de labors o agents externs a la seva pròpia naturalesa. Mantenint l'essència i esperit del Bages volen aportar valor i identitat a la zona i per això aposten per varietats autòctones com el Mandó, el Picapoll, el Sumoll o la Garnatxa i també per una selecció de varietats escollides per la seva excel·lent adaptació al nostre territori. A Les Acàcies volen que cadascun dels seus vins tingui un marcat caràcter propi i que no deixi indiferent a ningú. 

Obren les portes del seu celler i el seu entorn a través de propostes que es dirigeixen als sentits per gaudir d'una gratificant i sorprenent experiència enoturística. 

ACTIVITATS ENOTURÍSTIQUES DEL CELLER

  • Visita Tast. S’inicia amb una presentació videogràfica, seguida d’una una  visita  guiada  a  la  vinya,  una  visita  al  celler  i  un  tast dels  nostres  vins.  

  • Visita Maridatge. Es fa la visita per la finca i es realitza un tast amb maridatge de formatges, embotits,  pa  amb  tomàquet  i  productes  típics  del  Bages.

Amb totes les visites es pot adquirir vi directament a la botiga del celler

  • Adreça: Finca Les Acàcies Crta. B-431 km 56,7 08279 Avinyó
  • Telèfon: Whatsapp 618670063
  • Correu electrònic: info@lesacacies.com
  • Web:
  • Horari:
    De dijous a diumenge de 10 a 12h
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat