Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, cor de Catalunya


Una visita guiada que, de ben segur,  t'arribarà al cor!

Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, passant pel carrer del Balç i acabant a la zona modernista de la ciutat.

També pots finalitzar la visita amb un vermut al restaurant Circus, situat al Passeig Pere III.

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)

Durada: 2 hores 

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat  o al telèfon (+34) 93 878 40 90.
 • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Web:
 • Horari:
  De dimecres a dissabte.
  D'octubre a juny, aquesta visita s'ofereix a les 11:00 hores del matí.
  Durant els mesos d'estiu (des de l'1 de juliol al 30 de setembre), l'inici de la visita s'avança a les 10:30 h a causa de la calor.

  Així mateix, aquesta ruta també es pot fer sota demanda, en dates i hores a convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
 • Preu:
  General: 8 €
  Reduïda: 7,20€ (jubilats i infants de 8 a 16 anys)
  Visita + Vermut: 15,5 €
  Menors de 8 anys gratuït.
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat