Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, cor de Catalunya, especial 2022


Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà des a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, al carrer del Balç, un recorregut guiat per la part modernista i finalitzant la visita a l'Espai 1522, el centre d'Interpretació d'Ignasi de Loiola. 

Una visita guiada que, de ben segur, us arribarà al cor!


RECOMANACIONS PER LA CALOR: Portar roba fresca, calçat còmode, aigua i protecció solar. Pel camí trobarem diferents punts d'aigua fresca


Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)

Durada: 2 hores 

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat  o al telèfon (+34) 93 878 40 90.
 • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Web:
 • Horari:
  Aquesta visita s'ofereix de dimarts a dissabte, a les 11:00 hores del matí.

  Així mateix, aquesta ruta també es pot fer sota demanda, en dates i hores a convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
 • Preu:
  8 €uros - General
  7,20euros - Reduïda (jubilats i infants de 8 a 16 anys)
  Menors de 8 anys gratuït

  Amb l'arribada de l'any 2022, per commemorar l'any Ignasià, aquesta visita serà gratuïta els dies 22 de cada mes.

Comprar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat