Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, cor de Catalunya, especial 2022


Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà des a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, al carrer del Balç, un recorregut guiat per la part modernista i finalitzant la visita a l'Espai 1522, el centre d'Interpretació d'Ignasi de Loiola. 

Amb l'arribada de l'any 2022, per commemorar l'any Ignasià, aquesta visita serà gratuïta els dies 22 de cada mes. 

Una visita guiada que, de ben segur, us arribarà al cor!

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)

Durada: 2 hores 

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat  o al telèfon (+34) 93 878 40 90.
 • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Web:
 • Horari:
  Aquesta visita s'ofereix de dimarts a dissabte, a les 11:30 hores del matí.
  El dia 22 de cada mes la visita serà gratuïta.
  Així mateix, aquesta ruta també es pot fer sota demanda, en dates i hores a convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
 • Preu:
  8 €uros - General
  7,20euros - Reduïda (jubilats i infants de 8 a 16 anys)
  Menors de 8 anys gratuït
Comprar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat