Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa universal, la ciutat de Sant Ignasi


Sant Ignasi de Loiola és la personalitat que ha donat més projecció internacional a la ciutat de Manresa. Va ser aquí, passejant pels carrers de la nostra ciutat, pregant a les esglésies, ermites i convents de la zona i retirant-se a les característiques balmes del nostre paisatge, on va trobar la seva vocació religiosa i on es va inspirar per escriure el Llibre dels els Exercicis Espirituals. L’any 1522, Manresa va transformar a Ignasi. Amb el pas dels anys, el record del Sant i la seva obra també van acabar transformant la nostra ciutat, llegant-nos alguns dels elements patrimonials i arquitectònics més representatius de la Manresa actual. 

La ruta ignasiana vol fer sentir i emocionar al visitant, fent un recorregut per un seguit d'indrets marcats per anècdotes, llegendes i simbolismes que van transformar al militar Ignasi de Loiola en el Sant Ignasi que avui tots coneixem.

Actualment, el Santuari de la Cova es troba en transformació: la rehabilitació de la decoració interna que va a càrrec de l’artista i jesuïta eslovè Marko Rupnik; és per això que temporalment les visites guiades de la Manresa Universal no podran incloure la visita en el seu interior.


Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa, Plaça Major, 10

Durada: 2h

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o al telèfon (+34) 93 878 40 90.

 • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Web:
 • Horari:
  Cada dijous, a les 11:00 hores. En castellà - català.
  Cada divendres, a les 11:00 hores. En anglès - català.
  Cada últim diumenge de mes, a les 11:00 en català.
  * Els idiomes de les visites es poden adaptar en funció de la demanda o poden fer-se multi-idioma.

  Fora d'aquests horaris, és possible organitzar una visita personalitzada, contacta'ns!
 • Preu:
  General: 8€
  Reduïda: 7,20€
Comprar