Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Torre Lluvià


La Torre Lluvià és una construcció modernista amb elements historicistes que data de l’any 1896, obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa.

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local.

Des de la Torre Lluvià, podreu realitzar itineraris per l'entorn o visitar dos dels cellers de la DO Pla de Bages que teniu molt a prop!

Podeu consultar els itineraris aquí.

  • Adreça: Camí de Rajadell s/n
  • Telèfon: 938784090
  • Correu electrònic: torrelluvia@ajmanresa.cat
  • Horari:
    Diumenges i festius de 10h a 14h. A les 11h, visita guiada gratuïta.
    Altres horaris, visites concertades.

    Tancat: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.