Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Camí Ignasià


El Camí Ignasià, és un itinerari impulsat per la Companyia de Jesús que  recorre els camins de pelegrinatge que va fer Sant Ignasi de Loiola l'any 1522. Aquest camí, uneix la seva terra natal, Azpeitia (Euskadi), amb Manresa, on va tenir nombrós es experiències místiques durant els onze mesos que hi va passar.

Tant aquest camí com la posterior estada a Manresa, són considerats dos moments cabdals en la vida del futur sant,  especialment representatius de seva transformació espiritual: d'una vida dedicada a les armes i als plaers mundans a una vida de contemplació i ajuda als més necessitats.

El Camí Ignasià és una ruta que permet gaudir de la gran diversitat natural i paisatgística de 5 comunitats autònomes (Euskadi, La Rioja, Navarra, l’Aragó i Catalunya), gaudint de l'experiència de fer camí, de convertir-se en peregrí.



Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat