Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Visites guiades a la Torre Lluvià


Saps que la Torre Lluvià és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local? I que és una joia del patrimoni cultural de Manresa, de l’any 1896? Saps que va ser obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa, representant més destacat del Modernisme a la nostra ciutat?

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella Verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local. Cada diumenge pots descobrir la història i la recent remodelació de la Torre Lluvià, també coneguda com Vil·la Emília, i gaudeix de l’entorn natural que envolta Manresa.


 • Adreça: Camí de Rajadell, s/n - 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: torrelluvia@ajmanresa.cat
 • Web:
 • Horari:
  Hores convingudes
 • Preu:
  Podeu consultar els preus a les següents adreces electròniques: torrelluvia@ajmanresa.cat o turisme@manresaturisme.cat.
  També trucant al telèfon (+34) 93 878 40 90.
Comprar