Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Visites a llocs sagrats i espais tel·lúrics del Bages


Per tal d’entrar en contacte profund amb el paisatge i per experimentar les energies d’alguns dels indrets més icònics de Manresa, en Jordi Piñero us ofereix dues visites molt especials que comprenen diversos dels monuments més importants de la ciutat:

 

LA SEU DE MANRESA, LLOC TEL·LÚRIC I SAGRAT

Una visita diferent a la Seu, amb l’objectiu d’entendre-la amb el seu sentit originari. Veure les grans basíliques i catedrals com a obres d'art sagrat, com a espais que ens faciliten el contacte amb l'esfera de la divinitat. Des del rigor històric, us acostarem sabers ancestrals com la geometria sagrada, el simbolisme o la Geobiologia, experimentant a través dels sentits les energies de cadascun dels llocs.

 Durada: 2 hores aprox.

 

PAISATGES IGNASIANS: ELS LLOCS QUE VAN INSPIRAR SANT IGNASI A MANRESA

Itinerari que vol descobrir-vos el poder transformador del paisatge seguint el fil conductor de l'experiència mística de Sant Ignasi de Loiola a Manresa. A mig camí entre la Cova, el Pou de la Llum o l'antic priorat de Sant Pau.

Durada: 3 hores aprox.

Visites en català o castellà.

 

* També hi ha visites a altres poblacions: Ruta energètica de Santa Magdalena a Talamanca o Dòlmens i llocs de poder al Solsonès: itinerari entorn del Miracle.


  • Telèfon: (+34) 606 906 976
  • Correu electrònic: jorpinero@gmail.com
  • Horari:
    Visites concertades en hores convingudes.
  • Preu:
    7€ per persona (mínim 10 persones).
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat