Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Turisme recorrerà les 5 comunitats autònomes del Camí Ignasià a través dels seus sabors

Manresa Turisme recorrerà les 5 comunitats autònomes del Camí Ignasià a través dels seus sabors


20/01/2022

S’estrena una nova proposta gastronòmica, que es farà a l’Espai 1522 els vespres de cada primer divendres de mes. La proposta arrencarà el dia 4 de febrer amb productes del País Basc —com el vi Txacolí, el formatge Idiazábal o les anxoves— que es maridaran amb vi de la DO Pla de Bages i embotit bagenc.

 

 

Manresa Turisme presenta una nova experiència turística per aquest 2022 anomenada “Tasta el Camí”, una proposta gastrocultural que tindrà lloc cada primer divendres de mes a l’Espai Manresa 1522 i que recorrerà, a través dels productes gastronòmics, les cinc comunitats autònomes que travessa el Camí Ignasià: País Basc, Navarra, La Rioja, Aragó i Catalunya.

 

L’activitat començarà amb una visita breu a l’Espai Manresa 1522 i tot seguit es durà a terme l’experiència gastronòmica, un maridatge guiat per sommeliers de tres vins amb tres tapes. A cada experiència, es recorrerà, a través del paladar, una de les comunitats autònomes combinades sempre amb productes bagencs.

 

La proposta arrencarà el dia 4 de febrer amb productes del País Basc, com el vi Txacolí, el formatge Idiazábal o les anxoves, maridades amb vi de la DO Pla de Bages i embotit bagenc. La següent sessió, el 4 de març, tindrà els productes de Navarra com a protagonistes. L’1 d’abril es maridaran productes de La Rioja, el 5 de maig d’Aragó i el 3 de juny de productes catalans. A partir de l’1 de juliol, es tornarà a començar el cicle començant pel País Basc.

 

La proposta, que tindrà un preu de 15 euros, tindrà un aforament de 20 persones i es farà complint totes les mesures de seguretat. En tractar-se d’una activitat gastronòmica, caldrà presentar el certificat Covid a l’inici de l’activitat.

 

Les reserves poden fer-se a la web de Manresa Turisme www.manresaturisme.cat o bé a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat