Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La campanya 'Compra i Descobreix Catalunya' realitzada al Centre Històric reparteix els premis als 31 guanyadors

La campanya 'Compra i Descobreix Catalunya' realitzada al Centre Històric reparteix els premis als 31 guanyadors


28/07/2021

La iniciativa ha comptat amb la participació de 62 comerços, que han repartit 2.700 butlletes. Els afortunats han guanyat estades i experiències a diferents municipis de Catalunya. Aquest matí s’ha fet l’entrega de premis a l’Anònima.

 

L’Anònima ha acollit aquest dimecres al migdia l’acte d’entrega dels premis de la campanya ‘Compra i Descobreix Catalunya’, que s’ha desenvolupat al comerç del Centre Històric de Manresa durant el mes de juny i que ha repartit estades i experiències a diferents indrets de Catalunya a les 31 persones guanyadores.

 

L’acte ha anat a càrrec de la regidora del Centre Històric, Claudina Relat Goberna, que ha explicat que la campanya d’enguany ha comptat amb la participació de 62 comerços, que han repartit un total de 2.700 butlletes. La regidora ha avançat que per a l’any vinent està previst que també es pugui participar a la campanya a través de codis QR, amb la voluntat de captar i fidelitzar el públic digitalitzat. Finalment, i abans de la fotografia de família, ha agraït la participació dels presents i els ha animat a continuar comprant al Centre Històric.

 

La campanya  ‘Compra i Descobreix Catalunya’ te l’objectiu de promocionar el petit comerç i el turisme local i de proximitat. Està emmarcada dins un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

 

Durant tot el mes de juny, més de 2.000 comerços i una trentena d’associacions de comerciants dels 32 municipis organitzadors han participat en la que ha estat l’onzena edició. Les persones que han comprat als comerços adherits han obtingut una butlleta per cada compra que els ha permès participar en el sorteig. La peculiaritat d’aquesta iniciativa és que combina comerç i turisme. Així, els premis són visites guiades, dinars, tastos o nits d’hotel, entre altres, que els afortunats gaudeixen un dels 32 municipis organitzadors. D’aquesta manera, una persona que ha comprat al Centre Històric de Manresa pot guanyar, per exemple, una estada a Tortosa. Mentre que una que ha comprat a Ulldecona pot guanyar una experiència turística i gastronòmica a Manresa.

 

 

Municipis organitzadors

 

El 32 municipis organitzadors de l’edició d’aquest any són: Manresa, Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Vilanova del Camí, El Vendrell, Falset, La Selva de Camp, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Tortosa, Ulldecona, Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre, Tremp i Besalú.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat