Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Anna Andreu obrirà Sons del Camí demà a la Sala Gòtica de Sant Andreu

Anna Andreu obrirà Sons del Camí demà a la Sala Gòtica de Sant Andreu


13/07/2021

Sons del Camí 2021 se celebra del 14 al 23 de juliol en espais patrimonials de Manresa amb la petjada d’Ignasi de Loiola

 

Demà dimecres dia 14 es donarà el tret de sortida a la 8a edició del festival d’estiu Sons del Camí, músiques amb ànima. La jove Anna Andreu, presentant ‘Els Mals Costums’ amb la bateria Marina Arrufat, serà l’encarregada d’obrir aquest cicle amb 6 concerts que inclouen noms de referència en els seu estils dins del panorama musical català actual: Duquende i Chicuelo, Maria Arnal i Marcel Bagés, Andrea Motis i Beth.

Cal destacar també el concert de Xavier Sabata i Dani Espasa. Xavier Sabata, contratenor de prestigi internacional que ha treballat a Londres, Nova York, París, Austràlia i Luxemburg, entre d’altres, acompanyat per Dani Espasa que tindrà lloc  a la Seu el dijous 22 de juliol.

Les entrades anticipades per als concerts de Sons del Camí es poden comprar a través del web sonsdelcami.cat i, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) per un preu únic de 15€. També es poden adquirir a taquilla per un preu de 18€, una hora abans de cada concert.

Com a cada edició del cicle hi haurà un espai solidari. A l’accés de cada espai de concert hi haurà un espai per a Càritas Manresa, entitat que donarà a conèixer la seva tasca social als espectadors i serà receptora dels donatius amb finalitats solidàries de totes les persones que així ho desitgin.

El cicle de música Sons del Camí forma part de l’eix musical del projecte Manresa 2022, un projecte transversal de ciutat que commemora el 500 aniversari de l’estada d’un personatge d’influència universal com Ignasi de Loiola a Manresa per transformar la ciutat i la seva ciutadania i projectar-la al món.

Sons del Camí està organitzat per Manresa 2022, l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa i compta amb la col·laboració de Fundació La Cova de Sant Ignasi, La Seu de Manresa, Sant Andreu Salut i Càritas Manresa, i el amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Turisme i Fundació La Caixa.