Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Turisme col·labora amb Bages Turisme i el Geoparc regalant contes durant la diada de Sant Jordi a les famílies que descobreixin la comarca

Manresa Turisme col·labora amb Bages Turisme i el Geoparc regalant contes durant la diada de Sant Jordi a les famílies que descobreixin la comarca


20/04/2021

Aquelles persones que comparteixin una imatge d’una activitat familiar mencionant els perfils de les entitats impulsores i sota el hashtag #bagesenfamília a Instagram rebran com a obsequi el conte “Geoparc, quina passada de temps!”.

 

Manresa Turisme col·labora amb Bages Turisme i el Geoparc de la Catalunya Central per donar a conèixer les activitats turístiques familiars que es poden fer a la comarca i que permeten a les famílies gaudir i conèixer el territori tot i el confinament comarcal.

 

Per aquest motiu, i coincidint amb la diada de Sant Jordi, regalaran el conte “Geoparc, quina passada de temps!” a totes aquelles persones que publiquin una foto d’una activitat familiar al Bages, amb el hashtag #bagesenfamília i mencionant els perfils de @bagesturisme, @geoparccatalunyacentral i l’empresa o entitat que organitza l’activitat a Instagram. El conte es podrà recollir a l’Oficina de Turisme de Manresa el mateix dia de Sant Jordi o al llarg del pròxim cap de setmana.

 

D’aquesta manera, es vol animar a les famílies de la comarca a descobrir l’entorn més proper. A la pàgina web de Bages Turisme es poden trobar una gran varietat de propostes, rutes i activitats que es poden fer a la comarca.

 

El conte apropa els infants a l’apassionant història geològica del territori, tot fent un viatge de quaranta milions d’anys. El llibre narra la història del mar interior que cobria la Catalunya Central en aquell moment i que ha deixat elements tan característics i de gran interès com el massís de Montserrat o la muntanya de sal de Cardona.

 

Aquesta acció és fruit del treball conjunt entre Manresa Turisme i Bages Turisme per promocionar la ciutat i la comarca.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat