Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Tot a punt pel sorteig de la campanya 'Compra i Guanya', en la qual han participat 100 comerços del Centre Històric

Tot a punt pel sorteig de la campanya 'Compra i Guanya', en la qual han participat 100 comerços del Centre Històric


06/11/2020

Es farà dilluns 9 de novembre. Els participants poden guanyar experiències turístiques a diferents indrets de Catalunya.

 

La Regidoria del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa ja ho té tot a punt per realitzar el sorteig de la 10a edició de la campanya ‘Compra i Guanya’, que s’ha celebrat a un total de 1.950 botigues de 31 municipis de Catalunya, membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. A Manresa, hi ha participat 100 comerços del Centre Històric.

 

Aquesta desena edició de la campanya ha tingut un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, però ha mantingut intactes els seus tres objectius:dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors i premiar als compradors.

 

A Manresa, el sorteig es farà dilluns 9 de novembre. Entre totes les butlletes recollides al Centre Històric, se sortejaran 32 experiències (31 per clients + 1 comerciant) valorades en 2.859 euros. En el global de Catalunya, es repartiran més de 91.400 euros. Els guanyadors podran gaudir de les experiències —que serviran per donar a conèixer la cultura, la gastronomia i el patrimoni  dels 31 municipis organitzadors— durant el 2021, si la pandèmia ho permet.

 

 

Organitzadors

La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb la col·laboració de les associacions de comerciants i les Diputacions. Gràcies al treball col·laboratiu entre ajuntaments, com més municipis membres formen part de la Xarxa, més premis hi ha per sortejar, més incentius per comprar en el petit comerç, més guanyadors i més descoberta del territori català.

 

Enguany, en la desena edició, en són ja 31: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf,  Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

 

Més informació:      xarxabarris.cat

                                   info@xarxabarris.cat