Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Exhaurides les places per la caminada nocturna Montserrat-Manresa d'aquest dissabte

Exhaurides les places per la caminada nocturna Montserrat-Manresa d'aquest dissabte


03/09/2020

La caminada nocturna Montserrat-Manresa que s’organitza el mes de juliol amb motiu de les Festes de Sant Ignasi i es repeteix el mes de setembre ha exhaurit les places per aquest dissabte 5 de setembre.

 

La ja concorreguda caminada nocturna des de Montserrat fins a Manresa, amb una distancia de 23,6 quilòmetres, un desnivell positiu de 479 metres i un desnivell negatiu de 992 metres, ha exhaurit aquest divendres les seves places. La caminada s’organitza el mes de juliol amb motiu de les Festes de Sant Ignasi i es repeteix el mes de setembre. Compta amb l'acompanyament de guies especialitzats, que posen veu al paisatge.

 

Les inscripcions es podien fer des de la web o l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places eren limitades per poder garantir el compliment de tots els protocols de seguretat i s’han exhaurit aquest divendres. 

 

Aquesta activitat és una iniciativa de Fundació Turisme i Fires de Manresa amb la col·laboració de Dinàmic Guies.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat