Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Turisme donarà a conèixer noves propostes a través d'un tour virtual en família

Manresa Turisme donarà a conèixer noves propostes a través d'un tour virtual en família


14/04/2020

A partir de la setmana que ve comença una campanya a xarxes amb una proposta familiar setmanal

 

Manresa Turisme iniciarà el proper dilluns 20 una campanya on-line per donar a conèixer noves propostes de tallers i activitats en família que tindran continuïtat després del període de confinament. L’acció, que es difondrà des de les xarxes socials de Manresa Turisme i s’executarà a través d’Instagram, consisteix en primer lloc, en proposar realitzar un tour virtual a les famílies descarregant-se l’app gratuïta IziTravel,  ciutat de Sant Ignasi.

 

A partir d’aquests tours, cada setmana, durant 3 setmanes, la proposta es centrarà en una temàtica i estarà formada per un Quiz (prova) durant 4 dies (de dilluns a dijous), que es podrà respondre amb continguts que trobaran a l’audioguia i una manualitat vinculada a la temàtica que es penjarà divendres i que s’animarà a compartir a xarxes amb el hashtag: #manresaturismedesdecasa.


Tots els que participin al Quiz durant els 4 dies (durant una de les tres setmanes) tindran una visita guiada gratuïta per als membres del nucli familiar. Pel que fa a la manualitat proposada, aquelles famílies que les facin i les comparteixin a xarxes, tindran un obsequi. A més, un cop acabi el confinament, les podran portar a l’Oficina de Turisme i s’organitzarà una petita mostra.

 

Una de les propostes que Manresa Turisme volia engegar aquest 2020 és disposar de tallers i activitats familiars i aquesta campanya pretén ser una petita mostra que es desenvoluparà per poder-la dur a terme de manera presencial.

Pel que fa a les temàtiques, la setmana del 20 d’abril serà el modernisme, la setmana del 27, Sant Ignasi de Loiola;  i la setmana del 4 de maig sobre l’època medieval.

 

Tota la informació es trobarà tant a Facebook (www.facebook.com/ManresaTurisme) i a Instagram (@manresaturisme)

 

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat