Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Turisme cancel·la els Vespres Modernistes i ajorna Tabals de Foc al Carrer del Balç

Manresa Turisme cancel·la els Vespres Modernistes i ajorna Tabals de Foc al Carrer del Balç


23/03/2020

Les visites guiades estables i les reserves de grups del mes d’abril també s’han cancel·lat 

Manresa Turisme, gestionat per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, ha cancel·lat l’edició d’enguany dels Vespres Modernistes, prevista durant els mesos d’abril a juliol, ja que degut al format i disseny de l’activitat no és oportú realizar-la fora de la temporada primavera-estiu.

Pel que fa al musical Tabals de Foc, al Carrer del Balç, previst per als dies 28 i 29 de març s’ajorna al 13 i 14 de juny si la situació d’emergència actual ho permet.

A banda d’aquestes activitats, s’han cancel·lat també totes les visites guiades estables, que tenen lloc tots els dijous, divendres i dissabtes i l’últim diumenge de mes, així com les reserves de grups escolars i grups de turistes entre semana de tot el mes d’abril i es valorarà les properes setmanes si es cancel·len també visites del mes de maig. En total, les visites cancel·lades suposen més de 20 grups i 900 persones.