Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Ja són la venda les entrades per a la tercera edició del cicle Quinze Vint-i-dos, que combina teatre, dansa i música

Ja són la venda les entrades per a la tercera edició del cicle Quinze Vint-i-dos, que combina teatre, dansa i música


24/02/2020

El cicle ofereix aquest mes de març dues propostes creatives entre artistes de diferents disciplines, a l’Espai 1522. Les propostes de la tercera edició seran els dijous 12 i 26 de març i les entrades són a la venda des d’avui  als webs manresa2022.cat i manresaturisme.cat.


 

La tercera edició del cicle Quinze Vint-i dos arrencarà dijous 12 de març, a les 8 del vespre, a l’Espai 1522 (al costat del Teatre Conservatori), amb un espectacle titulat “Pertinença” que combinarà la música, a través de la veu i el piano, i la dansa acrobàtica, amb la participació dels músics bagencs Berta Sala i Joel Díaz i l’artista de circ Quim Girón, barceloní fundador de la companyia Animal Religon. La segona proposta tindrà lloc el dijous 26 de març, també a les 8 del vespre, amb la realització de “Transformació”, un diàleg creatiu entre la música del baix i la guitarra elèctrica i la interpretació teatral de textos sobre canvi i mutació, a càrrec dels músics bagencs Ricard Cots i Sergi Padilla i els actors manresans Mireia Cirera i Dani Ledesma.

 

Des d’avui mateix, les entrades ja es poden comprar on line als webs de Manresa 2022 i de Manresa Turisme. El preu de les entrades anticipades és de 7 euros. El mateix dia dels actes es poden comprar a l’Espai Manresa 1522, una hora abans de l’espectacle, a un preu de 9 euros. L’entrada inclou un tast final de productes del Pelegrí, com són el dolç, el mossec o els vins històrics. L’aforament de cada acte és reduït a una cinquantena d’espectadors per les  característiques especials de l’espai escènic.

 

El cicle Quinze Vint-i-dos va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació de la Manresa ignasiana i donar major difusió al projecte Manresa 2022.

 

Com en les altres edicions, el cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i, també, als valors que acompanyen al projecte Manresa 2022  a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic. Sempre sense un assaig previ, interaccionant a l’instant i creant un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.

 

Quinze Vint-i-dos és una iniciativa impulsada per Manresa 2022, dins de l’eix Batega, i la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

  

El programa

 

DIJOUS 12 DE MARÇ · 20 h

PERTINENÇA
AMB BERTA SALA, JOEL DÍAZ  I  QUIM GIRÓN
VEU + PIANO + DANSA ACROBÁTICA

La pertinença, el pertànyer a algun lloc, a un col·lectiu, a una terra. 


El piano del Joel posa la melodia i la Berta la veu  a temes musicals seleccionats per a l’ocasió  tot dialogant en directe amb el moviment i les acrobàcies del Quim.

DIJOUS 26 DE MARÇ · 20 h


TRANSFORMACIÓ 
AMB MIREIA CIRERA, DANI LEDESMA, RICARD COTS I SERGI PADILLA
TEATRE + BAIX + GUITARRA ELÈCTRICA

La transformació, el canvi, el reconeixement, la identitat, l’existència.

La Mireia i el Dani interpreten una selecció de textos teatrals de diferents orígens i dialoguen amb l’espai sonor creat pel baix del Ricard i la guitarra elèctrica del Sergi.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat