Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Èxit de participació en la primera sortida del cicle "Petjades en Clau de Sol" als Cingles de Roca Tinyosa

Èxit de participació en la primera sortida del cicle "Petjades en Clau de Sol" als Cingles de Roca Tinyosa


26/11/2019

Més d’una trentena de caminaires van gaudir d’un itinerari guiat de 6,5 km a l’entorn de l’Anella Verda amb acompanyament musical de violí a càrrec d’Arnau Barrios.

 

Comença amb èxit el cicle “Petjades en Clau de Sol”, un recorregut guiat i amb acompanyament musical al voltant d’itineraris de l’Anella Verda. Més de trenta caminaries van gaudir, diumenge, d’una experiència única en què la natura, el patrimoni, l’esport i la música es donaven la mà,

 

El grup, guiat per Dinàmic Guies de Muntanya que va posar veu al paisatge i al patrimoni relacionat amb les passes de Sant Ignasi, la geologia i la vinya i el vi, va resseguir part de l’itinerari dels Cingles del Llobregat, amb espais singulars i de gran bellesa, com el Santuari de Viladordis i el Mas de les Marcetes, els Tres Salts, la Casa de les Tines i, sobretot, els Cingles de Roca Tinyosa.

 

En la contemplació d’aquests últims es on es va introduir l’element especial d’aquesta iniciativa, que és l’acompanyament musical d’un violinista, Arnau Barrios, que va posar melodia a les vistes i va amenitzar diversos moments de la caminada, tant contemplatius com en moviment, la qual cosa va ser molt ben valorada pel públic pel fet de tractar-se d’una experiència única i singular.

 

Quan els senderistes van arribar a Viladordis, final de la ruta, els esperava un pícnic sota els arbres, preparat per l’organització, que va ser molt celebrat pels participants que van poder recuperar forces després de 3 hores d’exercici i 6,5km realitzats.

 

El cicle “Petjades en Clau de Sol”, organitzant conjuntament per la Fundació Turisme i Fires de Manresa i Dinamic Guies, ha comptat amb el suport del públic que dies abans ja havia exhaurit les places disponibles per l qual cosa programarà una nova caminada guiada amb acompanyament musical cada trimestre, amb l’objectiu d’anar descobrint nous espais i itineraris que conformen l’Anella Verda de Manresa d’una forma especial.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat