Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El programa turístic Welcome 2019 va concloure ahir amb una vintena de participants

El programa turístic Welcome 2019 va concloure ahir amb una vintena de participants


11/11/2019

L’última sessió de 2019 va consistir en una visita a Abadal i un dinar al restaurant Mas de la Sala.

 

L’any 2018, Manresa Turisme va posar en marxa el programa Welcome, adreçat a establiments comercials i de restauració, per tal de fer-los partícips de l’activitat turística a Manresa i la comarca i que poguessin facilitar informació turística als seus clients. L’any 2018 van adherir-se 9 establiments i aquest 2019 s’han afegit 3 establiments més.

El programa d’enguany ha estat format per 4 sortides. La primera va ser a l’Oller del Mas, on a banda dels vins es van poder conèixer els olis del Bages;  la segona, una ruta per la Vall del Flequer amb degustació de formatges a càrrec de Bages Terra de Vins; la tercera un guiatge pel modernisme de Manresa i una visita al Museu de la Tècnica i va concloure ahir, amb la sessió final, visitant el celler Abadal i amb un dinar de productes locals al restaurant Mas de la Sala.

A la sessió d’ahir van assistir una vintena de participants, que es van mostrar molt satisfets de la iniciativa i la van considerar d’utilitat tan per conèixer els projectes turístics com per oferir un millor servei als seus clients.

A principis de desembre, es tornarà a obrir convocatòria per a donar d’alta a nous establiments al programa Welcome 2020.