Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Els responsables de l'Opera Romana Pellegrinaggi visiten la ciutat per conèixer el Camí Ignasià i Manresa 2022

Els responsables de l'Opera Romana Pellegrinaggi visiten la ciutat per conèixer el Camí Ignasià i Manresa 2022


08/10/2019

L’Opera Romana Pellegrinaggi és una estructura del Vicariat de Roma que promou les peregrinacions catòliques a nivell mundial i ha mostrat el seu interès pel Camí ignasià i per la ciutat on finalitza aquesta ruta amb la petjada encara present d’Ignasi de Loiola.

 

Aquest cap de setmana Manresa ha rebut la visita de Mons. Remo Chiavarini, director de l’Opera Romana Pellegrinaggi, i de P. Salvino Lombardi, director del centre pastoral del mateix organisme. L'Opera Romana Pellegrinaggi és una estructura del Vicariat de Roma que promou les peregrinacions catòliques a nivell mundial i ha mostrat el seu interès pel Camí ignasià i per la ciutat on finalitza aquesta ruta amb la petjada encara present d’Ignasi de Loiola.

Els dos religiosos italians han fet estada a la Cova de Sant Ignasi i han visitat espais turístics essencials de la Manresa ignasiana de la mà d’una guia de la Fundació de Turisme i Fires de Manresa que, en llengua italiana, els ha ajudat a recórrer la ciutat i conèixer els principals atractius patrimonials i les línies estratègiques del projecte de ciutat Manresa 2022.

La visita del periodista van arrencar a primera hora de la tarda de dissabte a la Casa d'Exercicis  per anar cap a la Seu, el Carrer del Balç, Sant Ignasi Malalt i l'Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi. Al Carrer del Balç van poder, també, degustar productes gastronòmics del Pelegrí i van rebre la benvinguda a la ciutat del regidor de Turisme i Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

Aquesta visita se suma a la sèrie de visites programades dins l’acció d’internacionalització de Manresa 2022. Entre 2018 i 2019, s’ha rebut la visita de diversos periodistes italians i francesos per donar a conèixer, a través dels seus cercles i les seves publicacions (L’Osservatore Romano, Il corriere della serà, Avvenire, La Croix, etc.) els recursos turístics i la petjada ignasiana de Manresa. Durant les properes setmanes, hi ha previstes noves visites de periodistes italians i espanyols de l’òrbita catòlica.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat