Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Els bloggers de viatges de 'Salta Conmigo' descobreixen Manresa i el Bages

Els bloggers de viatges de 'Salta Conmigo' descobreixen Manresa i el Bages


17/09/2019

Acompanyats per una guia de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, els bloggers  visiten  La Basílica de la Seu i el Centre d’Interpretació del carrer del Balç. “Salta Conmigo” és un blog de viatges professional nascut el 2007. Actualment té més de 110.000 seguidors a les xarxes socials.

 

Ahir  dimarts 17 de setembre la parella italo-espanyola  del blog “Salta Comingo” ha visitat i fet estada a Manresa dins del blogtrip #SaltaConBCNmuchoMas, organitzat per la Diputació de Barcelona dins del seu programa de difusió de la marca Paisatges Barcelona entre els webs de viatges i els seus seguidors.

Del 17 al 20 de setembre, els bloggers de “Salta Conmigo” i, més tard, de “356 Sábados Viajando”,  viatgen  per les comarques del Bages, el Berguedà i l’Osona, fent parada a diferents indrets turístics, fent difusió de tot allò que veuen, fan i descobreixen tant des de les entrades dels seus blogs com des de les seves xarxes socials. D’aquesta manera, la Diputació posa èmfasi en la descoberta i promoció de les marques Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.

A Manresa, els bloggers han estat acompanyats per una guia de la Fundació Turisme i Fires de Manresa que a la tarda els ha mostrat la Seu, els seus valors patrimonials i les vistes des de la primera coberta, i el Centre d’Interpretació medieval del Carrer del Balç. Seguidament, han sopat i pernoctat a la ciutat. La descoberta del Bages ha seguit amb la visita al castell i la mina de sal de Cardona. Prèviament, havien estat al monestir de Montserrat.

“Salta Conmigo” és un blog de viatges professional nascut al 2007 i amb un ampli seguiment; el mes de maig de 2019 el blog va rebre 320.000 visites i té 110.000 seguidors a xarxes socials. Té entrades tant nacionals com internacionals, de destins catalans i de la resta de l’Estat, i dels 5 continents. La parella que el gestiona explica i fotografia les seves estades i, al mateix temps, dona consells idees sobre planificació o ofereix xerrades sobre com organitzar viatges i excursions similars.

Aquest blogtrip s’ha dut a terme per l’impuls de la Diputació de Barcelona i la contribució del Consell Comarcal del Bages i la Fundació Turisme i Fires de Manresa.