Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El carrer del Balç rep el certificat d'excel·lència 2019 de Tripadvisor

El carrer del Balç rep el certificat d'excel·lència 2019 de Tripadvisor


28/08/2019

És un reconeixement que es dona per haver rebut sistemàticament puntuacions altes i bones valoracions dels viatgers i usuaris del portal. Així, l’opinió que més es repeteix és que és un carrer sorprenent i únic i que permet fer un autèntic viatge en el temps a la Manresa del segle XIV. Per la Festa Major s’hi podran fer visites a diferents dies i horaris.

 

El Centre d’Interpretació del Carrer del Balç ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència 2019 de TripAdvisor. És un reconeixement que es dona per haver rebut sistemàticament puntuacions altes i bones valoracions dels viatgers i usuaris del portal.

 

Aquest certificat permetrà que millori el posicionament de l’equipament turístic dins de les propostes existents a TripAdvisor, un lloc web nord-americà de gran difusió i que proporciona ressenyes relacionades amb viatges, la major part del contingut de les quals és proporcionat pels usuaris.

 

El Centre d’Interpretació del Carrer del Balç va començar a funcionar l’agost de 2011 i, des de llavors, ha esdevingut un dels recursos patrimonials i turístics essencials per les persones que visiten la ciutat, generant sempre satisfacció entre els usuaris que en ressalten que és un carrer sorprenent i únic i que permet fer un autèntic viatge en el temps a la Manresa del segle XIV.

 

Precisament, amb motiu de la Festa Major i per tal de celebrar el vuitè aniversari del Centre d’Interpretació Medieval del Carrer del Balç, aquest dissabte 31 d’agost, diumenge 1 i dilluns 2 de setembre es pot fer la visita completa als audiovisuals, la maqueta i el carrer medieval pel preu especial de 3€. Els horaris són: dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i el diumenge i el dilluns, de 10 a 14 h. No cal fer reserva prèvia i la darrera visita es pot fer 45 minuts abans de l’hora de tancament del centre.