Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Oficina de Turisme col·labora amb Xàldiga i posa a la venda barrets i mocadors del Correfoc de Manresa

L'Oficina de Turisme col·labora amb Xàldiga i posa a la venda barrets i mocadors del Correfoc de Manresa


22/08/2019

Igualment, a partir de demà, també es podran passar a recollir els tiquets per les visites de la Manresa Desconeguda

 

Manresa Turisme col·labora de manera activa amb la Festa Major de Manresa i amb les entitats que hi participen. Enguany i amb connivència amb Xàldiga, l’Oficina de Turisme tindrà a disposició dels visitants barrets i mocadors del Correfoc de Manresa, que es podran adquirir a 10€ i 5€ respectivament.

 

Igualment,  i com en els darrers anys, l’Oficina de Turisme gestiona l’entrega de tiquets a les visites a la Manresa Desconeguda, que comencen el proper dilluns, i que són una de les activitats més exitoses de la festa. A partir de demà, divendres 23 d’agost, es podran passar a buscar els tiquets per les visites de dilluns a l’entorn de la pedra seca a la Riera de Rajadell i la Serra de Montlleó, de dimecres a les fàbriques de Sant Pau, i de dijous a l’Estació del Nord i els Ponts del Cardener.

 

La Fundació Turisme i Fires de Manresa, al servei de la promoció i difusió turística de la ciutat, col·labora amb totes aquelles iniciatives que permetin donar a conèixer la capital del Bages més enllà de l’àmbit local i vetlla per oferir un servei d’atenció al visitant complert i divers.