Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Un 20% dels visitants atesos per l'Oficina de Turisme de Manresa els primers dies d'agost són francesos

Un 20% dels visitants atesos per l'Oficina de Turisme de Manresa els primers dies d'agost són francesos


14/08/2019

Es tracta principalment de famílies

i parelles que fan estada de llarga durada a la ciutat i des d’aquí visiten les principals destinacions turístiques de Catalunya.

 

De l’1 al 10 d’agost el nombre de visitants francesos a l’Oficina de Turisme de Manresa representa un 20% del total de visitants. Es tracta principalment de famílies i parelles que fan estada de llarga durada a Manresa i des d’aquí visiten les principals destinacions turístiques de Catalunya, dedicant entre una i dues jornades a visitar la ciutat.

 

Així, les consultes que més demanen són sobre què poden fer a Manresa i als voltants, l’oferta enoturística, i informació d’altres llocs de Catalunya, com Barcelona, la Costa Brava o els Pirineus.

 

Pel que fa a la resta de turistes, un 64% són de Catalunya, un 7% d’Espanya, un 2% d’Itàlia, un 2% de Regne Unit i un 1% d’Estats Units. També hi ha visitants d’altres procedències com Sud-amèrica, Alemanya i altres destinacions europees.