Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La concentració d'estiu del Clàssic Motor Club del Bages s'acosta al Carrer del Balç

La concentració d'estiu del Clàssic Motor Club del Bages s'acosta al Carrer del Balç


24/07/2019

Un total de trenta vehicles clàssics van fer una ruta des de Monistrol de Montserrat fins a la plaça Major de Manresa, on els automòbils van quedar aparcats i exposats davant l’Ajuntament, mentre els socis visitaven el carrer medieval.

 

Aquest cap de setmana els socis del Clàssic Motor Club del Bages van fer la seva tradicional concentració d’estiu amb la visita guiada al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç com una de les seves activitats centrals.

 

Trenta vehicles clàssics van fer una ruta des de Monistrol de Montserrat fins a la plaça Major de Manresa, on els automòbils van quedar aparcats i exposats davant l’Ajuntament, mentre més de quaranta associats descobrien els secretes de la Manresa del segle XIV amb la museografia i la maqueta del centre i el mateix carrer medieval, un dels espais turístics més visitats de la ciutat.

 

Seguidament, van començar una ruta de 60 km per la comarca que els va dur al sopar final al l’Hostal Restaurant Turó de la Torre.

 

D’aquesta manera, la tradicional trobada d’estiu del Clàssic Motor Club del Bages va ser aprofitada pels seus socis per tal de conèixer millor la ciutat i un dels seus principals atractius turístics, on van ser rebuts pel personal de la Fundació Turisme i Fires de Manresa.