Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Els participants en el programa Welcome visiten la Vall del Flequer

Els participants en el programa Welcome visiten la Vall del Flequer


30/06/2019

El programa Welcome esta adreçat a comerços i restaurants i té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de Manresa i la comarca per tal que puguin fer difusió des dels seus establiments. 

 

Alguns dels establiments comercials i de restauració que formen part del programa Welcome, impulsat per Manresa Turisme, van participar, ahir diumenge, 29 de juny, en la segona sortida de l’any, a la Vall del Flequer. El guiatge de la visita va anar a càrrec de Bages Terra de Vins, l’empresa bagenca que es dedica a la comercialització de productes enoturístics a la comarca.

 

El punt de trobada va ser a l’aparcament de Ca n’Oristrell, des d’on va començar la ruta cap a un dels conjunts de tines més coneguts del Bages. Un cop allà, els participants van poder gaudir d’una mostra de productes gastronòmics de la comarca, com són els formatges, l’oli o el vi de la DO Pla de Bages.

 

El programa Welcome, coordinat per Manresa Turisme, esta adreçat a comerços i restaurants i té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de Manresa i la comarca per tal que puguin fer difusió des dels seus establiments.  La propera sortida tindrà lloc el 22 de setembre.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat