Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Afectacions de trànsit amb motiu de la Fira de l'Aixada 2019

Afectacions de trànsit amb motiu de la Fira de l'Aixada 2019


19/02/2019

Des de les 9.00 h del matí d'aquest divendres fins a les 22.00 h de diumenge, diversos carrers dels Centre Històric quedaran tallats al trànsit

 

Es comunica que amb motiu de la Fira de l’Aixada 2019, a partir del proper divendres 22 de febrer a les 9 del matí, i fins diumenge 24, a les 10 del vespre,  es tallarà el trànsit de vehicles a diversos carrers del Centre Històric de la ciutat.

 

La circulació de vehicles pel sector de la fira restarà tallada als següents sectors:

 

-Des de les 9 h del dia 22 de febrer a l’alçada de la Muralla del Carme a partir del Mercat del Puigmercadal

 

-Des de les 14 h del dia 22 i els dies 23 i 24 de febrer a : Muralla del Carme a partir del Mercat del Puigmercadal; Cra. de Vic amb C/ Infants; C/Santa Llúcia amb Pl. Sant Ignasi; Pl.Hospital; C/Pedregar amb Pl. Pedregar

 

Els carrers interiors afectats per la fira que quedaran  tallats a la circulació els dies 22, 23 i 24 de febrer seran els següents: C/Cap del Rec; Muralla del Carme (de Vic/Muralla a Pça. Infants); Pl. Carme; Bda. Carme; Pl. Milcentenari; Pl.Ignasi Malalt; C/Pedregar; C/Sant Miquel; Bda. La Seu; C/ Vilanova i Pl. Gispert

 

-Amb motiu del tall de trànsit de Muralla del Carme entre ctra. de Vic i plaça Infants: es mantindrà l’accés i sortida de vehicles al pàrquing Puigmercadal i s’anul·larà la parada de transport públic interurbà “pl. Europa”.

 

-Els usuaris dels guals situats als vials interiors afectats pels talls de trànsit:

  •  Carrers: Muralla del Carme, pl. Infants, Joc de la Pilota, pl. Carme, Vilanova, Cirera i Pl. Gispert :
  1. El divendres 22 de febrer hauran de sortir abans de les 14 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 14 a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals).
  2. El dissabte 23 i diumenge 24 de febrer hauran de sortir abans de les 10 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22h (de 10 a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals).
  • Carrers: Sobrerroca, Pl. Major, pl. St. Ignasi Malalt i Baixada Pòpul:
  1. El divendres 22 de febrer hauran de sortir abans de les 14 h i podran tornar a accedir-hi a partir de diumenge 24 a les 22 h (de les 14 h de divendres a les 22h de diumenge no es podrà accedir ni sortir dels guals).

 

-       Els usuaris dels guals situats a:

  • Carrers Dama, Llussà i Puigterrà de Dalt accediran pel carrer Sant Salvador i sortiran per carrer Flors de Maig
  • Carrer Pedregar accediran i sortiran per carrers Nou i Metge Planas
  • Carrer Talamanca accediran i sortiran per carrer Alfons XII
  • Carrer Vallfonollosa accediran i sortiran per Pl. d’en Creus
  • Carrers Santa Llúcia, Codinella i Galceran Andreu accediran i sortiran per Pl. Sant Ignasi

 

-       L’estacionament regulat zona blava de Muralla del Carme, carrer Infants i solars del carrer Dama i la zona verda de pl. Milcentenari no serà operativa. Amb motiu de la prohibició d’estacionament a plaça Milcentenari, els acreditats a estacionar en zona verda que utilitzen habitualment aquest aparcament podran estacionar a la resta de zones verdes del Centre Històric – Sector A i als solars de la Dama habilitats i controlats per a aquest efecte, accediran pel carrer Sant Salvador, Puigterrà de Dalt i Llussà, i sortiran per carrer Llussà, Puigterrà de Dalt i Flors de Maig, direcció carretera de Vic.

 

  • El servei de transport públic urbà BUS MANRESA  reforçarà la Línia LF Festiu (L6- L7) el diumenge 24 de febrer. Els horaris del servei especial es podran consultar a través del web www.manresabus.com o al telèfon 93 875 71 50.

 

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat