Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa lluirà un gran rètol icònic i identificatiu a la façana monumental de la ciutat

Manresa lluirà un gran rètol icònic i identificatiu a la façana monumental de la ciutat


08/02/2019

La instal·lació inclou el nom “MANRESA” i una estructura amb forma de cor amb la lletra “M”.  S’instal·larà abans de la festa de la Llum i neix amb la voluntat de dotar l’entrada de la ciutat d’un nou element simbòlic i de potenciació de marca de ciutat en l'entrada més emblemàtica de la ciutat.

 

La porta de l’entrada a la ciutat de Manresa a través de la façana monumental, als peus del Pont Vell i a tocar de la Cova i la Seu, és l'espai on lluirà ben aviat, abans de l’inici de la Festa de la Llum 2019, un gran rètol i identificatiu amb la paraula “Manresa”, amb lletres majúscules, i un gran cor amb la lletra “M” al mig,  utilitzant el logo de la marca Manresa, cor de Catalunya.

Aquesta és un actuació de  branding urbà, de potenciació de la marca de ciutat, impulsada des de la regidoria de Projecció de la Ciutat i Festes de l’Ajuntament de Manresa,  amb la finalitat de posar en valor i augmentar els atractius de Manresa, tant de cara a l’exterior, amb l’objectiu rebre’ls de forma amable els visitants a Manresa, com de cara endins, aportant un element d’identitat de cara als manresans i manresanes.

Per això s’ha triat un emplaçament estratègic, sota el Pont Vell i amb la Seu i la Cova de fons, per donar la benvinguda a la ciutadania i a les persones que visitin la ciutat, però que també servirà d’imatge icònica de la ciutat per tal de reforçar el missatge de "Manresa, cor de Catalunya", i de ciutat amable i acollidora. A més, es convertirà en un punt de visita més de la ciutat, incorporat a l’itinerari turístic, per a que qui vulgui es pugui fer la foto de postal.

Les lletres del rètol tenen una alçada de 90 cm i una separació de terra de 15 cm. L’alçada total des de terra és doncs d’1,05 m. El cor, però, té una alçada de 1,90 m. Tots els elements tenen una amplada de 30 cm. i una llargada  d’uns 9,50 m. El material de les lletres és acer corten oxidat, i el cor és d’acer corten pintat de vermell.

Aquest divendres han començat els treballs de construcció dels fonaments que serviran de base per aquesta nova instal·lació. Amb motiu d’aquesta instal·lació s’ha ocupat el carril de circulació de la carretera C-1411z direcció “sortida ciutat” i s’ha habilitat el doble sentit de circulació amb els 2 carrils “centre ciutat”.