Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Exhaurides les places per gaudir de la visita "Hora 20.22" i conèixer el projecte Manresa 2022

Exhaurides les places per gaudir de la visita "Hora 20.22" i conèixer el projecte Manresa 2022


03/02/2019

Novament, aquesta aposta turística i cultural ha obtingut una molt bona resposta de la ciutadania, i en pocs dies s’han esgotat totes les places per a les visites de febrer i març. La visita “Hora 20.22” ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de Manresa, com la Seu, el carrer del Balç, o l’Espai 1522, i inclou l’explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

 

Davant l’èxit que va tenir la visita “Hora 20.22” la tardor passada, es van programar noves sessions per aquest primer trimestre de 2019, que es realitzaran en els mesos de febrer i març, però tal com ja va passar en la primera edició, en qüestió de dies s’han exhaurit totes les places. Properament se’n posaran a disposició noves sessions

 

Amb la intenció de donar a conèixer el projecte Manresa 2022; l’octubre de l’any passat es va posar en marxa la visita ciutadana “Hora 20.22”, una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa i Manresa Turisme, que recorre els indrets més emblemàtics de Manresa, com la Basílica de la Seu, el carrer del Balç, i l’Espai 1522, i que també inclou l’explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

 

El projecte Manresa 2022 és una proposta cultural i estratègica de la ciutat, transversal i participativa que commemora els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi a Manresa, on va viure prop d’un any. Té l’objectiu de crear riquesa al territori i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, tot convertint Manresa en un destí turístic al 2022 i més enllà, ja que vol continuar sent una ciutat acollidora, diversa i moderna. Les intervencions que s’estan duent a terme; com el disseny, la producció d’audiovisuals i les visites, han estat finançades pel pla de comunicació previst en el “fons FEDER 2016-2022 arribada del Camí Ignasià”; i el disseny i producció d’audiovisuals ha anat a càrrec de l’empresa de comunicació creativa E2S.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat