Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Oficina de Turisme continua la línia ascendent pel que fa al nombre de visitants estrangers durant el juliol

L'Oficina de Turisme continua la línia ascendent pel que fa al nombre de visitants estrangers durant el juliol


02/08/2018

La capital del Bages ha rebut un 22% de visitants estrangers que comparats amb els del mes de juliol de 2017 representen un 20% més.

 

Aquest passat més de juliol, l’Oficina de Turisme de Manresa ha tingut un 22% de visitants estrangers, que comparats amb els del mes de juliol de 2017 representen un 20% més.

 

Pel que fa a les procedències, un 45% són manresans, un 22% estrangers, un 18% persones de la resta de Catalunya, un 9% provenen d’Espanya i un 7% de Barcelona capital.

 

Els estrangers, superen, per tant, els visitants procedents dels mercats nacionals, excepte en el cas de Manresa, en el qual cal tenir en compte que moltes persones fan servir l’Oficina com a punt d’informació local, atès que s’hi fan inscripcions a moltes activitats, etc. Per aquest motiu el percentatge de manresans és força elevat. Tanmateix, el total de visitants ja supera el nombre de locals (56%).

 

Si es desglossa per països, el 8,6% són francesos, un 2,5% d’Amèrica del Sud, un 2% d’alemanys, un 1,7% d’Àsia, un 1% d’Estats Units i un 0,8% tant del Regne Unit com d’Itàlia. Per tant, es percep que el mercat francès és el predominant.

 

El perfil d’aquest visitant francès és principalment parelles i famílies que pernocten a Manresa (especialment a apartaments turístics) i fan estades llargues d’entre 5 dies i dues setmanes (segons les enquestes realitzades des de l’Oficina de Turisme). Escullen Manresa com a destinació propera des d’on conèixer Catalunya.

 

Pel que fa a les visites guiades, aquest juliol se n’han realitzat un total de 23 guiades i hi han participat 355 persones (l’any passat van ser 16 visites i 205 persones), per tant, suposen un 73% més de visitants.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat