Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa bat el rècord de visitants amb 715 persones que han participat en alguna de les visites guiades a la ciutat

Manresa bat el rècord de visitants amb 715 persones que han participat en alguna de les visites guiades a la ciutat


10/05/2018

Aquesta xifra és del mes d’abril i suposa un 300% de visitants més que l'any passat. Les persones vingudes han participat en 21 experiències diferents sent les mes concorregudes les visites a la Seu, a la Manresa “Cor de Catalunya” i a la Torre Lluvià.

 

Al llarg del mes d’abril, Manresa ha batut el rècord de número de persones que han visitat la ciutat contractant alguna de les experiències que s’ofereixen des de l’Oficina de Turisme. Han estat un total de 715 persones que han participat en 21 visites guiades diferents. Aquesta dada suposa un 300% de visitants més que l'any passat.

 

La Seu de Manresa ha estat l’espai més sol·licitat amb cinc visites, seguida de la campanya “Cor de Catalunya” i la Torre Lluvià, que han comptat amb quatre visites cadascuna.

 

Igualment, també s’han organitzat un parell de visites guiades a la “Manresa Modernista”, i a la “Manresa universal: la ciutat d’Ignasi”. Finalment, els itineraris per la  “Manresa Monumental”, la “Manresa Medieval”, “l’Espai 1522” i l’activitat “Vespre Modernista”, han gaudit d’una programació mensual.

 

En aquesta línia, també s’ha de destacar que el mes de març va ser igual de positiu, amb més grups de visites guiades,24, però de menor volum, amb 656 persones, dada igualment molt positiva.

 

Els indrets més demandats van ser els mateixos que el mes d’abril, encapçalant el rànquing la basílica de la Seu, que va acumular set visites guiades, seguida per les cinc a la campanya “Cor de Catalunya” i quartre a la Torre Lluvià.

 

Per la seva banda, la “Manresa universal: la ciutat d’Ignasi”, va acollir tres visites, (en català, en castellà i en anglès). I les rutes a la  “Manresa Modernista”, la “Manresa Ignasiana” i “l’Espai 1522”, van obtenir 2 visites cadascuna.

 

Aquestes dades palesen una clara tendència a l'alça en la contractació de serveis turístics. A més, el mes d'abril, l'Oficina de Turisme de Manresa ha atès 1.815 persones, un 54% més que el mes d'abril de 2017.

 

D'aquestes 1.1815 persones, un 48% és procedent de Manresa, un 29% d'altres poblacions de Catalunya, un 9% de Barcelona ciutat, un 6% d'altres comunitats autònomes i un 8% d'estrangers. 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat