Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Visita a Manresa d'una cinquantena de jugadors de rugbi d'un institut nord-americà

Visita a Manresa d'una cinquantena de jugadors de rugbi d'un institut nord-americà


03/04/2018

Un total de 52 estudiants d'un institut de Filadèlfia (EUA), que integren dos equips de rugbi, i diversos professors van ser ahir a Manresa, on van fer una visita guiada per la ciutat i van jugar dos partits amistosos amb el Manresa Rugby Club. L'institut pertany a la Comunitat de Jesús i els estudiants van visitar la Cova i altres indrets de Manresa, amb guies de l'Oficina de Turisme.

 

Un grup d'alumnes i professors de l'institut Sant Joseph Preparatori School, de Filadèlfia (estat de Pennsilvània, EUA) van ser ahir a Manresa. L'escola pertany a la Companyia de Jesús i tenia interès a visitar Manresa, la ciutat on Sant Ignasi de Loiola va escriure els exercicis espirituals fa gairebé 500 anys.

 

Els estudiants, un total de 52, formen part de dos equips de rugbi de l'institut (categories sub16 i sub18). Durant la seva estada a Manresa, dividits en grups, van visitar la Cova de Sant Ignasi, on van ser rebuts pel regidor de Turisme i Barris, Joan Calmet, i altres indrets de la ciutat, amb el suport de guies de l'Oficina de Turisme de Manresa. Posteriorment, es van traslladar a l'estadi del Congost, on van disputar dos partits amistosos de rugbi amb l'equip del Manresa Rugby Club. Cadascun dels clubs va guanyar un dels amistosos. Finalment, en el 'tercer temps', hi va haver intercanvi de records entre els clubs i el lliurament als visitants d'un obsequi en nom de l'Ajuntament de Manresa. 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat