Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Més de 700 estudiants catalans visitaran demà Manresa en l'aniversari de la canonització de Sant Ignasi

Més de 700 estudiants catalans visitaran demà Manresa en l'aniversari de la canonització de Sant Ignasi


11/03/2018

A l'entorn de 700 estudiants d'escoles jesuïtes d'arreu de Catalunya seran demà, dimarts, a Manresa, amb motiu de l'aniversari de la canonització de Sant Ignasi. Els alumnes visitaran la Cova i altres indrets turístics de la ciutat.

 

El març de 1522, Ignasi de Loiola va fer estada a la ciutat de Manresa i cent anys després, el març de 1622, va ser canonitzat pel papa Gregori XV. Amb motiu de l'aniversari, com ja s'ha fet altres anys, Manresa rebrà demà estudiants d'escoles jesuïtes de Catalunya, principalment a Barcelona, que visitaran La Cova i altres indrets ignasians de la ciutat.

 

Els estudiants arribaran durant el matí en autobusos i es dividiran en grups diversos. Tots visitaran el santuari de la Cova i els altres, dividits en grups, faran visites al claustre de l'antic Col·legi de Sant Ignasi (Museu Comarcal), la capella del Rapte, la capella de Sant Ignasi Malalt, el Pou de la Gallina o l'Espai 1522, entre altres. El Santuari de la Cova organitza les visites, i l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Manresa hi col·labora amb el guiatge d'alguns grups.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat