Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Alumnes de la Universitat de Lleida visiten Manresa per conèixer els seus atractius i la seva estratègia turística

Alumnes de la Universitat de Lleida visiten Manresa per conèixer els seus atractius i la seva estratègia turística


29/11/2017

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet i el gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda, els han explicat les estratègies turístiques de la ciutat i del projecte Manresa 2022.

 

Un grup de 40 alumnes del Grau Turisme de la Universitat de Lleida, dins del seu programa d’estudis, han visitat Manresa i el Bages per conèixer alguns dels seus atractius turístics, com Món Sant Benet i el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç.

 

Els estudiants  s’han interessat  per saber les principals línies estratègiques de Manresa Turisme i, per aquest motiu, han demanat parlar amb els seus responsables.

 

Joan Calmet, regidor de Turisme, i Albert Tulleuda, gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, els han explicat, en una trobada a l’Espai 1522, les estratègies turístiques de la ciutat i del projecte Manresa 2022, la qual cosa ha permès als alumnes conèixer una aplicació pràctica i amb un exemple real els continguts teòrics de l’aula.

 

L’elecció de Manresa com a exemple turístic dins els continguts formatius universitaris mostra el creixent interès i la progressiva projecció de Manresa i la comarca del Bages com a destinació turística d’alt nivell.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat