Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa i La Cova de Sant Ignasi signen un conveni de col·laboració cultural i turística

L'Ajuntament de Manresa i La Cova de Sant Ignasi signen un conveni de col·laboració cultural i turística


19/11/2017

L’acord l’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el Superior de la Comunitat Jesuïta Cova de Sant Ignasi, Lluís Magriñà.

 

 

L’Ajuntament de Manresa i l’entitat Cova de Sant Ignasi-Manresa Fundació Privada han signat avui un acord de col·laboració adreçat a la realització d’activitats de promoció i difusió del Centre d’Espiritualitat i del Camí Ignasià.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i del Superior de la Comunitat Jesuïta Cova de Sant Ignasi, Lluis Magriñà. Hi ha assistit també el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i el Director de la Fundació Cova de Manresa, Lluís Pagès.

 

D’acord amb aquest conveni l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 8.800 euros perquè l’entitat Cova de Sant Ignasi promogui l’adequació i conservació dels edificis històrics del Santuari i de la Casa d’Espiritualitat; així com de la promoció del Camí Ignasià.

 

Enguany, la Fundació té previst realitzar diferents activitats de difusió del Camí Ignasià, ruta de pelegrinatge cultural i espiritual que recrea el camí que Sant Ignasi va recórrer l’any 1522 des de Loiola fins a Manresa.

 

Així mateix, amb aquest acord, l’Ajuntament es compromet a donar suport tècnic a la Fundació en l’organització de les activitats, així com a la recerca de finançament davant les diferents administracions públiques o empreses privades; i a fer difusió general de les activitats de la Fundació i de la Cova de Sant Ignasi en general, com a elements del patrimoni històric i cultural de primer ordre de la ciutat.

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat