Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Tap'Antic 2017 torna a omplir els bars del Centre Històric i estrena amb èxit la venda anticipada de tiquets

El Tap'Antic 2017 torna a omplir els bars del Centre Històric i estrena amb èxit la venda anticipada de tiquets


24/08/2017

Manresa va tornar a anar de tapes pel Centre Històric, ahir al vespre. La sisena edició del Tap'Antic va tornar a omplir d'ambient aquesta part de la ciutat i els 25 locals que enguany es van apuntar a la iniciativa. En l'edició d'aquest any també s'estrenava la venda anticipada de gots i consumicions. Se'n van vendre més d'un miler abans de començar, i fins a 3.000 al llarg de la nit, a banda dels que van vendre directament als establiments.

 

25 establiments, més que en cap de les edicions anteriors, van oferir ahir les seves tapes, en l'esdeveniment gastronòmic més celebrat de la Festa Major. Amb sis edicions, el Tap'Antic s'ha consolidat al programa de la Festa Major de Manresa i ahir va tornar a omplir els bars i restaurants del Centre Històric.

 

Enguany va haver-hi menys cues, pel fet que es va poder comprar consumicions (i el got reciclable) anticipadament, a l'Oficina de Turisme, els dies previs, i també, a partir d'ahir mateix a les 6 de la tarda, al punt Ecofestes de la Plana de l'Om. En total, en aquests punts, abans de començar ja s'havien comprat més d'un miler de tiquets, i al llarg de la nit, en aquets punts de venda (Oficina de Turisme i Punt Ecofestes, que van estar oberts fins a 2/4 de 12 de la nit) es va arribar fins al 3.000. S'hi han de sumar els que van vendre directament cadascun dels establiments. Alguns d'ells van exhaurir totes les tapes que havien preparat, que la majoria servien en barres habilitades expressament per a l'ocasió. 

 

Els participants poden votar quina és la tapa que els va agradar més en aquest enllaç.

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat