Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La Xarxa de municipis i ens catalans del Camí Ignasià, impulsada per l'Ajuntament de Manresa, es reuneix a Castellgalí

La Xarxa de municipis i ens catalans del Camí Ignasià, impulsada per l'Ajuntament de Manresa, es reuneix a Castellgalí


05/07/2017

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, es va fer el seguiment de les accions en marxa així com el debat de noves propostes de promoció per impulsar el Camí Ignasià en el seu tram català (Fraga-Manresa, 183 km, 7 etapes).


 

El municipi bagenc de Castellgalí va acollir ahir la setena reunió del a Xarxa de Municipis i Ens del Camí Ignasià, una jornada que va aplegar una trentena de persones en representació d’un dotzena de poblacions catalanes per on passa el Camí.

 

L’acte, celebrat al Casal Cultural, va comptar amb la presència de l’alcalde de la població amfitriona d’aquesta trobada, Cristòfol Gimeno; i de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que és el president de la comissió de seguiment del conveni d’ens i municipis catalans del Camí Ignasià. Hi va assistit també el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, així com diferents alcaldes i regidors de les poblacions del tram català del Camí Ignasià, representats de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona i Lleida, de Montserrat, del director de l’Oficina tècnica del Camí Ignasià psj Josep Lluís Iriberri, i dels equip tècnics de l’Oficina de Turisme de Manresa i del projecte Manresa 2022.

 

Durant la jornada  de treball es va fer un resum de la darrera reunió de la comissió gestora del Camí Ignasià que lidera la Direcció General de Turisme celebrada el mes de maig passat, així com una explicació detallada de les accions de promoció dutes a terme i previstes per la DGT i per l’Agència Catalana de Turisme, com són la nova edició actualitzada de la guia-mapa desplegable d’aquesta ruta i també l’edició d’un vídeo promocional del qual en farà us la mateixa ACT en aquelles fires on tingui presència i també tots els agents públics i privats que hi estiguin interessats.

 

L’acte va continuar amb la presentació a càrrec de l’Ajuntament de Manresa de l’estat de les actuacions desenvolupades dins del projecte Manresa 2022 i la proposta d’accions a compartir directament relacionades amb el mateix Camí (manteniment de la ruta, senyalització urbana, productes gastronòmics, activitats culturals, etc ...).

 

Finalment, hi va haver un debat participatiu sobre noves accions a impulsar per la xarxa de municipis i ens del Camí Ignasià català.

 

Les persones assistents van finalitzar la jornada amb una visita al Museu de Castellgalí i al nou alberg municipal.

 

 

 

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat