Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Presentació pública de la nova fase d'obres a l'antic Col·legi de Sant Ignasi, dijous al Museu Comarcal de Manresa

Presentació pública de la nova fase d'obres a l'antic Col·legi de Sant Ignasi, dijous al Museu Comarcal de Manresa


28/05/2017

Com serà els nou accessos al Col·legi Sant Ignasi? Què es preveu per a la nova etapa del Museu Comarcal? Tots els detalls del projecte s'explicaran en un acte obert a la ciutadania, aquest proper dijous, 1 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala polivalent del Museu Comarcal de Manresa. Hi assistiran l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els regidors d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; Turisme, Joan Calmet; i Cultura, Anna Crespo.


 

La nova sala polivalent de la planta baixa del Museu Comarcal de Manresa acollirà aquest dijous, 1 de juny, a les 7 de la tarda, un acte públic obert a tota la ciutadania, en el qual el govern municipal de l’Ajuntament de Manresa explicarà la nova fase d’obres a l’antic Col·legi de Sant Ignasi.

 

L’explicació del projecte anirà a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; del regidor d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; del regidor de Turisme, Joan Calmet; i de la regidora de Cultura, Anna Crespo.

 

L’Ajuntament de Manresa va presentar la setmana va presentar als mitjans de comunicació  l’inici de les obres d’accés que s’inicien aquest mes de juny dels nous accessos i els trets més importants d’una actuació de canviarà la cara de l’antic Col·legi de Sant Ignasi en el context de renovació de la plaça de Sant Ignasi i amb l’horitzó de Manresa 2022.

 

Amb aquest públic, el govern vol donar a conèixer als ciutadans interessats els detalls d’un projecte que inclou també la renovació en la qual s’està treballant amb la Generalitat per impulsar el Museu Comarcal de Manresa.

 

 

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat