Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'alcalde assisteix al plenari de la Taula de Treball Manresa 2022

L'alcalde assisteix al plenari de la Taula de Treball Manresa 2022


21/11/2016

Valentí Junyent ha destacat que el projecte a l'entorn de l'estada de Sant Ignasi a la ciutat "és una realitat, cada dia que passa, més palpable i més evident".

 

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit aquest dimarts al vespre a la sessió plenària de la Taula de Treball Manresa 2022, que ha tingut lloc a la sala gòtica de la Seu amb la participació de mig centenar de representants del sector de la restauració, del comerç i del turisme de la ciutat.

 
Valentí Junyent, que ha obert l'acte i ha donat la benvinguda als assistents, ha destacat que el projecte Manresa 2022 a l'entorn de l'estada de Sant Ignasi a Manresa "és una realitat, cada dia que passa, més palpable i més evident".
 
Per a l'alcalde, les fortaleses del projecte són el seu caràcter obert i participatiu, el fet que avança progressivament i també que ja ha començat a donar resultats concrets i molt visibles".
 
Seguidament, el regidor de Turisme, Joan Calmet, ha intervingut per fer una exposició detallada de les actuacions relacionades amb Manresa 2022 que s'han fet en els últims tres anys. També ha avançat altres accions que s'estan portant a terme actualment o que es faran en els próxims mesos.
 
Per tancar l'acte hi ha hagut  un torn de paraules obert perquè els assitents fessin les seves aportacions a la marxa del projecte.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat