Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'èxit de la Manresa Desconeguda impulsa l'Ajuntament de Manresa a programar noves visites a l'antic hospital de Sant Andreu

L'èxit de la Manresa Desconeguda impulsa l'Ajuntament de Manresa a programar noves visites a l'antic hospital de Sant Andreu


17/11/2023

Les visites guiades es faran dijous 30 de novembre coincidint amb el dia de Sant Andreu. Se n’han programat nou torns, pels quals caldrà reservar plaça. El període d’inscripció s’obrirà el 22 de novembre i caldrà anar presencialment a l’Oficina de Turisme de Manresa o fer el tràmit per internet a www.manresaturisme.cat.

 

L’Ajuntament de Manresa ha programat pel 30 de novembre nou torns de visita a l’antic hospital de Sant Andreu, quatre en horari de matí i cinc, de tarda. El gran nombre de sol·licituds rebudes durant la Manresa Desconeguda per visitar aquest edifici ha impulsat el consistori a programar-ne de noves. La reserva de places començarà el 22 de novembre fins a exhaurir-les.

La visita guiada a Sant Andreu, que compta amb 700 anys d’història, permet gaudir d’una gran varietat d’estils arquitectònics i de l’evolució de l’edifici al llarg dels anys, ja que es va crear com a hospital a l’època medieval per acollir pelegrins, captaires i indigents a qui es donava menjar i aixopluc i ha evolucionat a centre assistencial. De fet, la visita permetrà visitar les ales de l’edifici on es desenvoluparà un nou projecte assistencial.

La visita començarà a la plaça de l’Hospital i durarà aproximadament una hora.

La reserva de plaça es podrà fer a partir del 22 de novembre a l’Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major, 10) en horari de diumenge a dijous de 10 a 14 h i divendres i dissabte de 10 a 14 i de 17 a 19 h, com per internet a la pàgina web www.manresaturisme.cat.

Les visites són organitzades per l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages i la Fundació Sant Andreu Salut, amb la col·laboració de l’Associació Memòria i Història de Manresa, la Fundació Turisme i Fires de Manresa i la UBIC.

 

(*) Peu de foto: Visita guiada de la Manresa Desconeguda a l'hospital de Sant Andreu



Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat