Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

S'obre el termini per participar en el XVè concurs de fotografia Modest Francisco

S'obre el termini per participar en el XVè concurs de fotografia Modest Francisco


24/10/2023

El concurs fotogràfic compta amb dues temàtiques, la lliure i ‘El Nen’ i els participants hi poden presentar les seves obres fins al 29 de desembre de 2023

 

 

El premi fotogràfic Memorial Modest Francisco ha obert el termini per presentar les obres de tots aquells fotògrafs amb ganes de plasmar la realitat a través d’un objectiu, tal com va fer el fotògraf manresà Modest Francisco i Erill (Manresa, 1932 – 1999).

El concurs, que engunay celebra la seva 15 edició, compta amb dues temàtiques: la lliure, en la qual s’admeten fotografies fetes en qualsevol tècnica, i la de temàtica ‘El Nen’, en la qual s’hauran de presentar fotografies monocrom. Els participants poden lliurar les seves fotografies fins al dia 29 de desembre de 2023 al local de Foto Art Manresa (Casal de les Escodines, carrer Sant Bartomeu, 50), cada dijous de 21 a 23 h o dimecres de 17 a 19 h, per correu a Foto Art Manresa (apartat de Correus 292, 08241 Manresa) o al Museu de Manresa (Via Sant Ignasi 40), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. La resta de les bases per participar en el concurs es pot consultar a la web www.museudemanresa.cat.

Entre totes les obres presentades, es farà una mostra d’algunes de les obres seleccionades a la sala d’exposicions Espai 7, del Centre Cultural el Casino, del 19 al 28 de gener de 2024. El lliurament de premis i l’acte inaugural es farà el dia 19 de gener a la mateixa sala d’exposicions. Els participants optaran a premis de reconeixement, com són una medalla obra de l’escultor Ramon Oms i dotacions econòmiques, en funció de cada categoria.

Des de  l’any 2001, Carme Serra i Torres, dona del fotògraf Modest Francisco, va voler homenatjar al seu difunt marit, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i el Museu de Manresa, i amb el suport de Foto Art Manresa i de la Federació Catalana de Fotografia, van crear aquest premi per mantenir viu el seu record i compartir la seva passió per la fotografia.

Consultar les bases del concurs en aquest Enllaç

 

 

(*) Peu de foto: Imatge de la fotografia guanyadora de l’any passat, de l’artista Pep Codina

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat