Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Centre Històric de Manresa acollirà una cursa d'orientació que organitza el Club Orientació Berguedà

El Centre Històric de Manresa acollirà una cursa d'orientació que organitza el Club Orientació Berguedà


02/10/2023

La cursa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i se celebrarà el 12 d’octubre. La cursa permetrà als participants descobrir llocs emblemàtics i racons amagats de la ciutat.

 

 

El pròxim 12 d'octubre, el Club Orientació Berguedà organitzarà una cursa d'orientació a Manresa. La cursa transcorrerà majoritàriament pels carrers del Centre Històric i permetrà als participants descobrir llocs emblemàtics i racons amagats de la ciutat. Manresa recupera així una prova que feia 15 anys que s'hi celebrava.

 

Es tracta de  la tercera i última cursa de la Lliga Berguedà-O 2023, que tindrà un format totalment urbà, i compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa.

 

Les curses d’orientació són un esport el qual és igual d’important la forma física com la capacitat per pensar amb claredat i prendre decisions de manera eficient.


Com totes les curses de la Lliga Berguedà-O tindrà 4 circuits, pensats perquè tothom pugui gaudir-la, des dels més petits fins als més experimentats.

 

Inscripcions i més informació al web https://cob.orientacio.cat/lliga-bergueda-o/cursa-manresa/

 

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat